CodeName: Cyber Smart Defence - CSD

De când mă știu am avut o mulțime de senzații asemănătoare cu un fel de deja-vu unde visam cu ochii deschiși să zic așa. Simțeam până în adâncul sufletului că reprezint ceva. Că prezența mea pe acest pământ nu a fost o pură întâmplare. Știu, pentru majoritatea va suna de parcă aș fi cel mai lăudăros om de pe fața pământului, dar câțiva poate mă vor înțelege și vor privi din alt unghi situația. Cred că ăsta a fost unul din motivele care m-a îndemnat atât de mult să îmi urmez visele, să am voință să ajung „sus”.

 Acum să revenim la titlu, „CodeName: Cyber Smart Defence - CSD”. Scriu acest articol în scopul de a face un anunț important unde vreau să evidențiez noul meu loc de muncă. După o perioadă îndelungată am făcut în sfârșit o alegere. Am pus în balanță salariul, libertatea modului de a lucra, timpul liber și să nu am un șef care să mă bată la cap zi de zi că nu e mulțumit de mine și că vrea mai mult. :)

Am refuzat să lucrez într-o companie care m-ar transforma într-un „copac dintr-o pădure”, unde nu îți poți expune părerea personală, deci nu poți evolua. Așa că am deschis în colaborare cu încă 2 parteneri o companie de consultanță securitate IT / pentesting, numită „Cyber Smart Defence”. Mai multe despre aceasta puteți citi momentan pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/CyberSmartDefence, iar în viitorul apropiat veți putea accesa și website-ul: http://www.CyberSmartDefence.com unde vor fi detaliate toate informațiile necesare în legătură cu serviciile prestate de noi.

Cum am spus și prima dată când vorbeam despre voință, vreau să ajungem unii dintre cei mai buni în domeniu. Așa că voi face tot posibilul ca acest lucru să se întâmple, și se va întâmpla, cu toate că mulți s-au îndoit că vom avea succes și nu vom face față.

9 comments:

 1. La un moment dat alții te întreceau și tu le-ai spus că vei deveni mai bun decât ei, ai devenit.
  Acum spui că vrei să ajungi împreună cu ceilalți cei mai buni în domeniu. Îți spun eu că așa se va întâmpla.

  Multă baftă și ai grijă să nu mai faci rele.

  ReplyDelete
 2. A cui e pagina de facebook?

  ReplyDelete
 3. Esti un tip inteligent si ambitios. Asa cum nu teai dat batut si ai facut hack la cel mai inalt nivel , daca folosesti macar jumate din acea ambitie vei fi sigur printre cei mai buni cu afacerea ta.

  Mult noroc.

  ReplyDelete
 4. Razvan te admir și în același timp te susțin cu ce vrei sa faci. Ma bucur foarte mult ca un Roman a ajuns acolo unde nimeni nu își imagina.
  Respect TinKode!

  ReplyDelete
 5. Ce melodie e aia de pe http://www.cybersmartdefence.com/ ? Ai avut-o inainte pe slacker.ro, imi place....da' rau de tot

  ReplyDelete
 6. Bafta in ceea ce faci :D si cat mai multe proiecte iti doresc :D

  ReplyDelete
 7. Razvane tin sa te anunt ca si eu ma simt la fel, cum te simti si tu in legatura cu viziunea asupra vietii tale... din cate imi dau eu seama, judecand dupa ambitia care te-a "impins" sa faci asemenea lucruri uimitoare imi pot da seama de viata care ai avut-o si judecand si dupa faptul ca traiesti in Romania(si am auzit si de o vorba... cica sa nu iti fie rusine ca esti roman, sa iti fie rusineca sunt altii roamni. Eu am o stima extrem de mare pentru tine si iti urez succes in viata deoarece ai o ambitie de invidiat nu multi ar fi mers atat de departe...
  CU RESPECT, un Anonim din Romania...

  ReplyDelete
 8. Ravzan venirea ta pe pamant nu este o pura intamplarea, foloseste aceasta venire in ceea ce simti tu si sunt sigur ca vei simti si mai bine calea ta. Succes. Cu mult respect.

  ReplyDelete