The 13: Lucky or Unlucky

13 Ianuarie, o zi ca restul zilelor pentru majoritatea dintre noi, chiar dacă pentru alții care sunt superstițioși reprezintă o zi ghinionistă. De fel nu dau prea mare importanță evenimentelor care au o mare tangență cu anumite cifre sau alte lucruri. Dar totuși nu pot uita această zi care îmi trezește o mulțime de amintiri deoarece astăzi se împlinește fix un an de zile de când am trecut print-o întâmplare care nu îmi aduce deloc zâmbetul pe buze.

Îmi amintesc de parcă s-ar fi petrecut ieri. 13 (vinerea) Ianuarie 2012. A fost o zi tare ghinionistă pentru mine dar cu toate acestea pot spune că am avut un noroc de neînchipuit. Pe scurt eu l-am numit un ajutor primit din partea unei entități divine. Sincer să fiu până atunci nu prea am fost persoana care credea cu tărie în Dumnezeu. Poate că acesta a fost un semn să mă schimb.

Țin minte că eram puțin supărat pe un amic (sau cunoștință) de al meu cu care fusesem la munte în urmă cu câteva zile, pentru unele faze care i-au dezvăluit și cealălaltă față ascunsă. Așa că m-am decis să mă întorc în Drobeta Turnu Severin să discutăm. Pot spune că din prima clipă când m-am așezat la volanul mașinii am avut un presentiment de neliniște, dar nu am dat importanță. Așa că am plecat din Timișoara.

Pe drum am evitat o mulțime de soferi grăbiți care se angajau în depășiri kamikaze. Oricum sperietura pe care nu o pot uita a fost atunci când mi s-a oprit ABS-ul dintr-o dată când încercam să evit pe cineva și mașina a început să devină instabilă deoarece călcasem puțin pedala de frână. Am tras pe dreapta, m-am calmat apoi am reluat traseul.

Am observat că dacă depășeam viteza de 110 km/oră, ABS-ul se dezactiva. Poate că a fost o defecțiune tehnică, nu am de unde să știu, dar m-a făcut tot drumult să merg cu 100 km/oră. La jumătatea drumului dintre Timișoara și Drobeta Turnu Severin se află Caransebeș. Tocmai ce se deschisese centura de ocolire a orașului, și cum eram puțin grăbit am spus că e perfectă să evit traficul.

La intrarea pe centură am avut o mulțime de premoniții, dacă se pot numii așa. Auzeam în mintea mea voci care mă îndemnau foarte insistent să port centura. Nu am dat importanță până când a început să cânte o melodie la radio: Flo Rida - I got a feeling (am un sentiment). Am spus că deja sunt prea multe la mijloc și m-am decis să pun centura. Cum trăiesc în România, țara tuturor posibilițăților unde toți își fac treaba doar de mântuială, sensul giratoriu din mijlocul centurii nu a fost semnalizat. Era deja întuneric, afară puțină ceață, etc. 

Din spate a venit o mașină cu viteză care m-a depășit (asta se întâmpla la 100 de metri de sensul giratoriu). Când a văzut ce se află în față, soferul mi-a tăiat brusc calea, iar eu din instinct am tras de volan de stânga să-l evit. După asta tot ce îmi aduc aminte e bordul mașinii de unde am reținut viteza, data și ora. Am intrat cu aproximativ 100 km / oră, frontal în sensul giratoriu, care m-a propulsat în aer, apoi am picat pe partea stângă. Mi-am dat jos centura, am ieșit pe geamul din dreapta și am fugit vreo 20 de metri pentru că se auzea cum curgea benzina / uleiul / etc.

Data și ora care și acum mi-au rămas întipărite în minte sunt: 13.01.2012 / 18:31. O să spuneți că nu este nimic ieșit din comun. Dar dacă adunăm 1+8+3+1 = 13. Nici eu nu am realizat asta decât după o săptamână în care aveam în cap tot felul de lucruri. La 10 zile (03.01.2012 = 1.3 întors) înainte de accidentul meu, același tip de mașină, cam la aceași oră a intrat în acel sens giratoriu, dar soferul nu a avut centura și a fost foarte grav.

13
Acum să tragem linie să amintim pe scurt. Din cauza ABS-ului să nu se dezactiveze, am mers cu o viteză mai mică decât 110 km /oră. Din cauza acelor voci ce le auzeam în mintea mea, mi-am pus centura cu 5-10 minute înainte de accident. Totul s-a petrecut la ora 18:31, unde suma acestor cifre dau 13. Pe data de 13 vinerea. Nu e prea mare concidența?

După toată această nenorocire am scăpat cu o vânătaie la umărul stâng din cauza centurii. Și cu genele / sprâncenele arse la ochiul drept din cauza prafului de la airbag. Cam asta a fost tot.

Bonus: Data în care am fost arestat: 31 Ianuarie 2012 (cel mai ghinionist an din viața mea), întors este tot 13. :)

11 comments:

 1. Bine ca nu te-ai accidentat grav, multa sanatate!

  ReplyDelete
 2. Eu zic ca ai fost "Lucky" intr-o "Unlucky" day.

  ReplyDelete
 3. A fost bine că ai avut noroc :)
  Cred că omul are mai mult de 5 simțuri =D

  ReplyDelete
 4. 31.01.12 = un 13 intors si un 01+12

  ReplyDelete
 5. Frate .. cum te pot contacta ? :D lasamiun id de messenger / skype :) multa sanatate !

  ReplyDelete
 6. Salut, tin sa-ti zic ca te inseli in privinta cu numarul 13 doar stii cate ceva din numerologie semnificatia eu imi culeg roadele bune si cele mai bune citeste un minut din timpul tau aici, acu nu stiu cat de deschis esti dar din interviul de la Ilike IT pareai foarte deschis.

  13 IS Your Lucky Number

  The Illuminati take all things Good and turn them into Something
  Bad.

  Swastika means Prosperity in India and Nepal.

  Maltese Cross was the Magdalene Symbol, and was used in Egypt and
  all Ancient Societies.

  The Nazis used both Swastika and Maltese Cross to symbolize
  aggression, control and domination.

  They did the same thing with the Number 13.

  Friday the 13th and bad luck are supposed to go hand-in-hand…

  On Friday the 13th in the year 1307 the Pope ordered the French
  King to arrest all the Templars. This started the tradition of
  unlucky Friday the 13th.

  This is another distraction to keep you from finding the Truth.

  13 is actually one of the luckiest numbers in Physical Reality.

  13 represents all of the energies of the Universe combined. The
  Totality of God-Mind.

  The Morphogenetic Grid of Physical Reality is based on the 13x13x13
  Cube. This is why Progromming is based upon the 13x13x13 cube.
  And how it is hooked into your base mind-pattern.

  ReplyDelete
 7. E doar o experienta..
  Cand am inceput sa citesc randurile unde scrie de Dumnezeu am realizat ca esti un om bun care nu ii e frica de nimic si isi continua viata pentru ca nu mai sunt oameni ca si tine.

  Bine ca ai scapat de accident dar astea cu numere stiu si de la Illuminati deci nu stiu care e faza cu numerele.

  inteleg ca DIICOT si alte trupe te urmaresc dar Illuminati ?... say what?!

  ReplyDelete
 8. este vreo posibilitate de a te contacta ? un mess /skype / nr de tel , chiar vreau sa vorbim , insist

  ReplyDelete
 9. ma bucur ca ai reusit sa scapi, dar numarul 13, dupa parerea mea, nu are nici o treaba cu ce ti s-a intamplat. Parerea mea este ca esti prea subiectiv despre numarul asta pentru ca daca vrei poti calcula orice numar pe care vrei sa il obtii din orice numere care iti vin in intamplare. Ca sa nu mai zicem ca nu exista calendarul la nivel universal...nu exista ianuarie decat in mintile noastre. Ce sa zic...bine ca ai scapat naibii!

  ReplyDelete
 10. Tot pe 13.01 dar 2013 e data cand am lipsit o zi din oras iar dimineata am gasita casa vandalizata laptopul si un monitor de 23" pe care nu-l aveam nici mai bine de un an sustrase. Mai mult cu toate ca am gasit numele complet al autorului cu ajutorul contului de google care era setat sa memoreze username'ri si parole si a unui antivirus care mi-a confirmat ca userul nou creat pe pc era numele cel mic, politia nu a reusit sa ma ajute cu nimic, mai mult unu intreba pe sefi cum se numeste ip sau iv de parca erau de pe alta planeta. Am lasat doar cateva conturi de torente cu parolele neschimbate, iar azi am gasit un nou ip la sharing care nu-mi apartine 86.126.60.102, chiar nu stiu daca m-ar mai ajuta cu ceva sa mai apelez la politie.

  ReplyDelete