Cum să ne ascundem fişierele pe un telefon sau tabletă ce rulează android

Ştiu că sunteţi foarte mulţi care aveţi secrete faţă de alţii, sau pur şi simplu vreţi să aveţi intimitatea voastră când vine vorba despre telefonul mobil (sms-uri, imagini, videoclipuri, fişiere audio, etc). Poate că unii dintre voi ştiţi deja despre ce vreau să arăt.

Pe Google Play există o aplicaţie numită "Hide it Pro". O puteţi descărca de aici. Ce m-a fascinat la această aplicaţie a fost ideea în sine. După ce o veţi înstala o să aveţi în meniul vostru cel de toate zilele o nouă pictogramă numită "Audio Manager", care functionează precum un configurator de sunete. Dar dacă şi numai dacă veţi ţine o anumită perioadă de timp apăsat (depinde de voi cât timp veţi seta) unde scrie "Audio Manager" ca în poza aceasta, o să apară să introduceţi un PIN (ca aici) pentru a accesa meniul din "Hide it Pro".

Acum puteţi să vă jucaţi cât vreţi cu aplicaţia care arată cam aşa.

16 comments:

 1. Cool, chiar aveam nevoie de asa ceva. Ms! si la cat mai multe astfel de tutoriale.

  ReplyDelete
 2. The.Legend în halul ăsta ai ajuns, tutoriale pentru ca să descarci un rahat de aplicaţie?

  ReplyDelete
  Replies
  1. da' bravo tati ... omul are dreptul de a trai si gandi cum ii este lui mai bine ... fa performanta si vezi ce'ti rezerva tie viitorul .. nu gandi tu pentru altii Dumnezeule de la Dalga !

   Delete
 3. Aplicaţia aceia are o întrebuinţă specială. Nu este un tutorial, ci mai mult o descriere. Nu toţi ştiu de asta şi cred că le este de foarte mare ajutor.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sa nu ne spui ca tu ai creat aplicatia aceea???

   Delete
 4. Si pe iOS ? Aceeasi aplicatie cu acelasi nume, nu are feature-ul de Audio Manager, scrie mare si lat HIDE IT PRO :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. De ce te grăbeşti să contrazici? Am scris mai sus că se numeşte Hide IT Pro.

   Delete
 5. Salut Razvan. Am nevoie de o aplicație pentru android ca sa pot sparge o parola de wireless. Am căutat mult, dar nu am găsit nimic. Ma poti ajuta?

  ReplyDelete
 6. Frate am si eu nevoie de ajutorul tau....
  o sa revin cu amanunte

  ReplyDelete