31.1.13

HAARP | Generating artificial earthquakes


NOTA: Pentru o buna intelegere a materialului, recomand ca anterior acestuia sa fie lecturata prezentarea “Razboiul meteorologic – o realitate de necontestat

Inregistrarile Congresului SUA facute publice au aratat ca exista preocupari certe privind utilizarea HAARP pentru scanarea interioara a continutului Terrei pe adancimi de multi kilometri in vederea localizarii de depozite subterane de munitie, tuneluri si rezerve mineraliere neexploatate inca – operatia fiind denumita “”Earth Penetrating Tomography”. Problema consta in faptul ca frecventa utilizata pentru penetrarea pamantului in profunzime corespunde domeniului de frecvente considerat ca vinovat de producerea de mutatii ireversibile asupra functiilor mentale umane.

Deci, HAARP dirijeaza fascicule cu energii enorme din atmosfera catre Terra, in interiorul planetei noastre. Acest fapt produce intreruperi in campul magnetic propriu al Pamantului, putand cauza cutremure majore. Multe dintre recentele cutremure de mare intensitate din ultima perioada au fost precedate de fenomene de colorare a atmosferei, caracteristice iluminarii cu radiatie HAARP.
In conformitate cu un raport secret al Flotei Militare de Nord a Rusiei, tragicul cutremur din Haiti a fost cauzat de o eroare de utilizare a unei arme de generare a seismelor din dotarea US Navy, in realitate misiunea acesteia avand ca tinta Iranului.

In cazul devastatorului cutremur din China din data de 12 mai 2008, faptele concrete ce pot fi mentionate sau care pot ridica intrebari sunt urmatoarele:
• HAARP si-a incetat activitatea cu circa 8 ore inaintea declansarii cataclismului.
• Cutremurul s-a produs la orele 6:28 UTC in data de 12 mai;
• In minutele anterioare cutremurului au fost raportate o serie de fenomene stranii, inclusiv aparitia unor nori iridiscenti;
• Daca cutremurul este precedat de unde scalare, se poate considera ca acestea sunt cele care-l genereaza? Daca raspunsul este pozitiv, inseamna ca ariile fazate ale diverselor dispozitive de incalzire a atmosferei existente la nivel global sunt capabile sa execute ordine politice si militare.

Cutremurul din 2008 din China a produs pagube care au fost primite cu satisfactie de unii conducatori militari din Emisfera Occidentala si SUA – deoarece:
• un inalt oficial militar chinez a declarat in secret ca seismul din provincia Sichuan a generat o serie de explozii in lant in zona muntilor cu acelasi nume;
• a fost distrus cel mai mare arsenal al armatei, noul poligon de testare si partial facilitatile nucleare, incluzand un numar de capete nucleare - aceasta informatie fiind considerata de autoritatile chineze ca avand caracter strict secret;
• dupa o atenta evaluare a datelor seismice, expertii militari au confirmat ca un soc de alta natura decat geologica s-a produs in epicentrul cutremurului, iar energia eliberata a fost echivalenta cu cea a unei explozii nucleare subterane.

In prezent, chiar si prin insumarea sincronizata a energiei de iesire a tuturor dispozitivelor existente de incalzire a ionosferei nu poate fi generata puterea necesara producerii unui cutremur de proportii pe pamant, dar acest lucru nici nu este necesar in cazul in care acestea opereaza in regim debalansat neliniar, ca declansator sau ca redirectional al unor mari fluxuri energetice naturale.

A fost cutremurul din China un eveniment natural intamplator?  Sau a fost intentionat generat din motive strategice? Puteti lua in consideratie urmatoarele:
• numarul oficial al celor decedati a fost de 80.000;
• HAARP a fost deconectat cu 8 ore inainte de producerea seismului;
• Magnitudinea cutremurului a fost 8,0;
• S-a produs in data de 12 mai (5/12 = 5 + 1 + 2 = 8);
• A avut loc exact cu 88 zile inaintea datei de deschidere a JO de la Beijing;
• JO au fost deschise oficial in data de 8/8/2008 la orele 8:08PM.

Simple coincidente?


Autor: Marius – Eugen Opran
Share on:

2 comments:

  1. Bravo Imi place de voi Marius – Eugen Opran ''TinKode''

    ReplyDelete
  2. Interesant vad ca le ai cu astea si eu urmaresc asa ceva de 5 ani in mai toate domeniile imi place sa am educ cu informatiile corecte ascultandu-mi instinctele, ai auzit cumva de aceasta persoana Stewart Swerdlow? in acesti ani am acumulat multe infomatii dar cu grija sa le pot digera astfel sa nu o iau razna, daca vrei informatii de genul cum ai postat aici te ajut cu cea mai mare placere si unele informatii chiar "it will blow your mind" te pot ajuta sa colectezi informatii, faci o buna treaba sunt mandru ca sunt roman, suntem niste exploratori innascuti.

    ReplyDelete