7.12.12

The truth about me | Libertatea.ro 👎

Nici nu știu cum să încep. După ce am fost arestat, presa din România a început să scrie articole despre mine pe bandă rulantă, despre ce am realizat eu și mai ales despre ce fel de persoană sunt în viața reală. Totul ok până aici. Am fost foarte revoltat când am citit un articol într-un ziar care prin absurd îmi luase și un interviu cu ceva timp în urmă. De ce spun asta? Păi au mințit cu nerușinare spunând o mulțime de lucruri lipsite de respect. Articolul poate fi citit aici: www.libertatea.ro/...

Câteva citate:
"A fost corigent în liceu, a luat Bac-ul în sesiunea din toamnă, a intrat cu greu la facultate, a fost crescut de mama sa şi nu a mai avut o iubită de doi ani. Acesta este profilul românului de 20 de ani, botezat TinKode, care i-a învins pe americani de unul singur.
...

Pentru că a fost repetent în liceu, băiatul a dat Bac-ul abia în toamna anului trecut, apoi s-a înscris la Facultatea de Matematică-Informatică din Timişoara. Culmea, Răzvan nu a fost admis printre primii, ci a avut media 7,17 şi beneficiază de o bursă socială, iar în prima sa sesiune are deja o notă de 4 la examenul de matematică.
...
Mai mult, deşi abilităţile sale au pus în încurcătură companii ultracunoscute din lume, TinKode are la informatică doar nota 8. Băiatul nu a ieşit cu nimic în evidenţă printre colegii săi, iar ultima iubită a avut-o în urmă cu doi ani, acasă, la Drobeta-Turnu Severin. Băiatul a fost crescut de mama sa, după ce tatăl lui a murit, iar potrivit vecinilor familiei Cernăianu, se pare că femeia, pensionată pe caz de boală, ar fi ştiut cu ce se ocupa Răzvan. "
În primul rând nu am fost vreodată corigent sau repetent în liceu sau în școala generală. Am luat bacalaureatul în prima sesiune, cea din vara lui 2011 (această informație o puteți găsi imediat dând un simplu search, spre exemplu aici). Nu am avut o medie de lăudat (nici nu mi-am dorit una, în plus cu ce mă ajută dacă învăt o mie de materii nefolositoare) dar totuși cu ajutorul acesteia am fost unul dintre cei 19 promovați dintr-un total de 300 și ceva de elevi din liceul meu. Nu îmi dau seama cum am putut fi admis cu dificultate la facultate când aproximativ 60% dintre elevii din toată țara nu au trecut examenul din acel an.

Am fost crescut de ambii parinți (tatăl meu nu este mort), care mi-au fost și îmi sunt alături în orice situație aș fi. Mama nu este pensionată pe caz de boală. Iar prietena mea a fost și ea evidențiată în unele convorbiri telefonice (chiar și acestea au fost modificate ulterior de presă) din rechizitoriul meu, deci wow, chiar am iubită.
Nu am beneficiat nici măcar un moment de o bursă socială (atât timp cât nu am fost prezent la cursuri nu cred că se putea întâmpla așa ceva). Am luat nota 4 la un examen pentru că nu mi-am dat interesul pentru acea materie (era foarte plictisitoare, cel puțin pentru mine), iar la restul nu am putut să fiu prezent deoarece eram arestat.

În concluzie de ce s-au spus atâtea minciuni? Știu că au atracție mai mare la public informațiile negative decât cele pozitive. Dar totuși să îmi declari un părinte mort și altul pensionat pe caz de boală depășește orice limită. Ce pot spune? Sunteți de tot râsul.  Privind din alt unghi al poveștii aici s-a văzut valorea jurnalismului din România când toți au preluat acest articol fără să îl verifice măcar 1 minut, dacă sunt adevărate acele informații.
Consider că ar fi civilizat din partea lor să își ceară scuze publice și să rectifice datele eronate din articol. Sunt curios dacă se va întâmpla asta...
Share on:

38 comments:

  1. Hahahahahaha, ce oameni! :))
    Eu de 7-8 ani de zile nici macar nu mai privesc stirile. Sunt niste penibilitati, iar din cate vad au evoluat: au ajuns sa minta.
    Chiar si eu ma mir de prostiile scrise de ei :))))

    ReplyDelete
  2. Paraschiva si acuma te mai striga atunci cand face prezenta...:))

    ReplyDelete
  3. Eşti în românia , la ce te aştepţi? Aici se mediatizează până şi culoare chiloţilor lui Udrea.

    ReplyDelete
  4. Bravo! Ai facut ceva pentru care meritai sa castigi,nu sa pierzi.

    ReplyDelete
  5. Eu sunt bucuros ca ai scapat de "JILAVA" dar sa stii ca ai dreptate , frate nu sunt prea destepti sa stea sa gaseasca un articol cu care sa iese in evidenta asa ca stau sa inventeze unul , pe spatele tau isi au facut 2 3 4 cititori :)) !
    All romanian mass-media group are sucks !

    ReplyDelete
  6. Cred ca ai putea sa i dai in judecata...eu nu as suporta sa se spuna asa ceva despre mine.
    Oricum felicitari pentru tot ce ai realizat..RESPECT!!

    ReplyDelete
  7. Serverele de la libertatea ce zic? :)) Cred ca le plac floodul :))). Sunt curioss tiau interzis sa te mai atingi de un pc?

    ReplyDelete
  8. This is Romania...
    Mi-e rușine câteodată de propria-mi țară, mai ales când văd la TV parlamentarii cum se insultă pe la OTV, cum cei care fură miliarde de lei nu pățesc nimic și cel care a luat un metru de pământ în numele lui are închisoare 20 de ani; sau persoanele care fac crimă grea primesc 5 ani detenție (și are antecedente) și altu' care e chiar la început (poate fapta a fost comisă dintr-un accident, neintenționat) primește 25 de ani detenție...

    În fine, nu am cuvinte pentru acest tupeu din partea lor...

    ReplyDelete
  9. TinKode is back ! Toata stima si respectul, sunt curios daca vei mai face ceva :))! [ ISeeVoices ]

    ReplyDelete
  10. tk, daca nici tu nu stii cum sa ignori dobitocia, atunci nu mai stie nimeni. cacaturile alea scrise de libertatea....samd, "picanterii" cum le numesc ei, sunt pentru o anume clasa de oameni. tu ai tintit mult deasupra lor..

    ReplyDelete
  11. vrem sa stim cum a fost la puscarie... sapun alea, alea? sau nu a fost nevoie de asa ceva?...
    fa-ne o poveste despre asta :D... vei avea multi cititori

    pace

    ReplyDelete
  12. :) Fiti seriosi ROMANIA ROMANIA va ramane nu se va schimba nimic si bravo pentru "operele" tale ai demonstrat ca romanii nu sunt chiar atat de inapti,prosti,etc cum zic unii.

    ReplyDelete
  13. Tot timpul informatiile negative se vand mai bine.
    Iar notele obtinute pe parcursul facultatii nu releva cunostintele unei persoane intr-un anumit domeniu. Sunt doar un cumul de note la FOARTE MULTE materii. E suficient sa fii profesionist intr-un singur domeniu. Si esti.

    ReplyDelete
  14. Pana la urma ce ti`au facut ? cum ai scapat ... sau ?
    Peste tot se vorbea ca o sa ajungi la inchisoare sau NASA.

    Deci ?

    ReplyDelete
  15. Buna dimineata, TinKode.
    Am nevoie de ajutor. Cum as putea sa te contactez ?
    Te rog.

    ReplyDelete
  16. ,,Hacker anonim fura 100.000.000$ din conturile americanilor'', ,,TinKode este cu ochii pe noi'' ar fi cele mai bune titluri din ziare daca am fi intr-un film din acela cu o agentie guvernamentala cu spioni,o grupare de hackeri care lucreaza pentru niste mafioti cautati in intreaga lume iar tu ai fi cel care le ,,dechide usile'' acestora la propiu si la figurat pentru ca acestea sa isi vada de planurile lor in continuare,iar spre finalul filmului doar TU...deoarece ceilalti hackeri au fost prinsi pe nustiu unde sa stai pe scaunul tau de birou incercand sa intri in sistemele unei cladiri din Tokyo unde se fabrica PREMIUL CEL MARE,cand deodata simti teava unui pistol la tampla si pe una/unu zicand Maaa asta da si mie 3 lei:)))glumeam defapt zicea:In locu tau nas face asta.Mafioti raman blocati sunt prinsi bla bla ajung sa fie executati(dar cum filmul nostru e unu de actiune)defapt sunt inchisi si tu la fel ca in viata reala esti inchis doar ca personajul tau avea de ales intre inchisoare pe viata si sansa sa lucreze pentru CIA MI6 sau nu mai stiu eu ce magazin de shaorma.....Sfarsit!Ce zici suna cunoscut intr-un fel de scenariu de hollywood?Oricum draga Razvan vreau sa iti zic ca ne-ai facut mandrii pe toti nu numai prin faptul ca avem romani ca tine asa de talentati dar si faptul ca desii poate ai avut/nu ai avut frica sa faci acele lucruri ai riscat si ai ajuns sa fi cunoscut de foarte multe persoane.Fie ca tiar zice cineva:Na ma tia trebuit tie sa faci aia aia etc treaba ta ai facut cum ai crezut tu.Sincer cand am citit prima parte din The truth about me pe care ai scriso adica aceea cu Dupa ce am fost arestat presa din....Romania,mi-am dat seama ceva ceva acolo ca te deranjeaza ceva la articol si dupa am citit si restu,adevarat ca informatia mergand din mana in mana fiecare o schimba cum vrea sau mai adauga si tot asa mergand iese ce vor ei si adevaru e undeva pe la 30-40%,pur si simplu ma fascinezi si din motivu asta de fiecare cand aparea ceva despre tine citeam acu sa nu crezi ca chiar tot cautam 22/24h tinkode pe net mam interesat de cazu tau pe net alaturi de alti hackeri ca va am si pe o lista cu HackerRO printre care si tu toti cu numele real,stiam de unde tia venit ideea numelui de atacuri convorbirile daca nu ma insel cu prietena ta zicanduti tie parca:da sti am auzit pe la televizor ca erau unii care faceau nustiu ce cu carduri si TU:lasa nu iti face atatea griji ,,parca''nu am treaba cu aia nu ma prinde!In orice caz trecutu e trecut si cum ziceai si tu iti uram sa devii cel mai bun in domeniul tau si vedem la anu daca mai auzim de tine:)):P Sanatate ai grija de tine si dute tare!;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pacat ca unii sunt analfabeti,asta e Romania nu ai ce sa faci!

      Delete
  17. Na ce sa spun nu e frumos... :))

    ReplyDelete
  18. Ia te uita, toti cu respectu pentu TinKode dar daca nu era asa popular nici nu il salutati... (Ce lingusitori!)

    ReplyDelete
  19. eu am renuntat de mult sa mai citesc ziarele din Romania, sunt pline de "kkt".

    ReplyDelete
  20. Pana la urma reclama negativa este tot reclama. Asa ca, tot raul spre bine. Succes!

    ReplyDelete
  21. Razvan, este un lucru uimitor ce ai facut tu, nu cred ca cineva care nu este implicat in domeniul informaticii poate sa inteleaga dificultatea unei securitati penetrate de tine... Dupa parerea mea, acesti "domni" sau "doamne", daca le putem spune asa, au facut acele articole din invidie, si mai mult ca sa se afle in treaba... Asta e romanu, nu suporta ca cineva sa fie mai sus ca el. Eu te "urmaream" si inainte, si eram pasionat de actiunile tale, dar dupa ce am vazut lista "neagra" am ramas WOW. Totusi este bine ca te-ai retras si acum iti folosesti talentul in scopuri pozitive si profitabile, si prin asta nu vreau sa spun ca erai un "personaj negativ" inainte. Nu am decat respect pentru tine, ai facut Romania cunoscuta si le-ai aratat semenilor nostrii de alta natiune ca romanii nu sunt inferiori, cel putin o parte din ei. Bravo!

    ReplyDelete
  22. Eu daca as fi in locul tau, le-as pune site-ul la pamant si cred ca nu doar mie mi-as face bine ci unei tari intregi ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. TinKode gandeste la un alt nivel , nu cred ca ar face chestia asta,pentru ca teoretic nu ar schimba nimic.

      Delete
  23. Eu le-as plati cu aceiasi moneda

    ReplyDelete
  24. Daca esti baiat destept ignori presa si-n special ziarul acesta de rahat, acolo se aduna gloata de oameni prosti care abereaza mereu, interesant este ca-n metrou sau ratb lumea fix asta citeste, ii mai sperie si pe oameni cu Hancu si alti nebuni care prezic cutremure.

    ReplyDelete
  25. Uita te ce alte articole publica ziarul respectiv,ce promovare a non valorilor constanta se face acolo si apoi priveste i cu mila sau eventual actioneaza i in justitie pentru defaimare.

    ReplyDelete
  26. Razvan, eu daca eram in locul le-as "da jos" site-ul in fiecare zi. Pana se invata minte sa scrie adevarul despre fiecare.

    ReplyDelete
  27. traim intr-o tara de c...t unde guvernu se ocupa cu contrabanda de c...t ?. dar nu mai dureaza mult calvaru asta ..

    ReplyDelete
  28. Respect, nimic mai mult. Respect.



    W

    ReplyDelete
  29. TINKODE esti cel mai tare, sincer !

    ReplyDelete
  30. Stai linistit, nu esti singurul, am un amic care a comiso si el acum multi ani si l-au pocit in ultimu hal in ziar :D Le place tare sa dramatizeze

    ReplyDelete